Az égiek legyenek veled Utazó, ki erre az oldalra tévedtél.

Kara Beatrix Szárnyas LÉLEKmentor

Kara Beatrix vagyok, a Szárnyas LÉLEKmentor, aki végig fog vezetni téged utadon és megismertet egy különös világgal. Ez a világ mindannyiunkban benne él. Fura ilyet hallani, igaz?

Ki vagyok én?

A fura köszöntés ellenére ugyanolyan ember vagyok, mint Te. Legalábbis kívülről.
Leszületésem 1980. nyarára datálódik. Ez szám szerint az 5. De valójában sokkal idősebb vagyok…

A születésem évéből és a fényképemen is látszik, hogy aránylag fiatal vagyok. Horoszkópom szerint Rák nő vagyok, mérleg aszcendenssel.

Születésem óta látok-hallok olyan dolgokat, amiket más nem biztos és ez sokáig megrémisztett. Nem tudtam hogy nem véletlen. Nem tudtam, hogy szándékosan elfedték előlem, ki is vagyok valójában. De minden az én érdekemben történt. Hogy ne bánthassanak engem! Közben pedig szépen lassan felkészítettek a valódi küldetésemre.
Tehát egy ember vagyok én is. Egy nő, aki 37 évig lényegében aludt…

Belülről viszont egy öreg lélek vagyok. Na jó, ez erős túlzás, hiszem koromat tekintve csak 320 001 éves vagyok a Szárnyas LÉLEKmentor Blog indulásakor. Ez lélekkorban számolva is erős középkor. De mivel nem úgy számolunk, mint a földön és nem fontos, csak a kerekített év, ezért lényegében csak 300000 éves a lelkem.

Tudom, hogy már most ledöbbentettelek, de hidd el, ez szándékos. Ez része a feladataimnak, a küldetésemnek.

Mi a küldetésem?

37 földi évig azt hittem, hogy egy átlagos nő vagyok. Aztán a 37. születésnapomon elkezdődött a felébresztésem, melyhez a párom és a lélektestvérem hívták segítségül az égiek.
A felébredésem első szakasza 1 évig tartott, erről szól lényegében a Figyeld a jeleket! Spirituális küldetésem története című könyvem, mely már csak a kiadásra vár.
A második 1 éves szakasz még tart, a párommal elvált az utunk, de csak ideiglenesen, míg mindketten túllépünk a feladatainkhoz kötődésen és a földi életnek megfelelően tudunk egymáshoz kapcsolódni.

De térjünk csak vissza a küldetésemre, azaz ki is vagyok én valójában? Tudom, hogy ez izgat a leginkább.

  1. Földi munkám tekintve író, blogger, webáruház asszisztensként dolgozó vállalkozó vagyok, a tanulmányaim befejezése után segítő tanácsadó, coach, családállító leszek többek között.
  2. Elsődleges kilétem és küldetésem azonban csak pár beavatott személy számára ismert. Ezt nem tehetem közzé.
  3. Különlegesen kiképzett lélek vagyok, akinek a feladata megtalálni a hozzá hasonlókat és elindítani a felébresztésüket.
  4. Képességeimet tekintve segítenem kell a hozzám hasonlóknak megérteni létük értelmét, életük történéseit, problémáik és betegségeik okát, illetve ezek feloldásában és megoldásában segítséget nyújtani. Ehhez még sokat kell tanulnom, hiszen mindannyian emberek vagyunk most. Emberek, akiknek van tudatuk és környezetük, ami befolyásol.

Ha most úgy gondolod, hogy egy őrült nő honlapjára, Blogjára tévedtél, ne aggódj. Biztosan tudom, hogy az ide tévedők nagy százaléka ugyanezt gondolja.

De ha egy picit is úgy érzed, hogy az igazat írtam le vagy nem tudod miért, de visszatérsz ide újra, akkor lehet, hogy veled is feladatom van. Lehet, hogy te is más vagy és egyszer lehet, hogy segíthetek neked is!

szárnyas lélekmentor